Politiek Café in Enkhuizen op 15 maart met minister Micky Adriaansens

geplaatst in: Nieuws | 0

Op vrijdag 15 maart a.s. organiseert de VVD Stede Broec een Politiek Café. De avond vindt plaats in Brouwerij De Werf in Enkhuizen. De VVD heeft minister Micky Adriaansens van Economische Zaken & Klimaat uitgenodigd. Samen met in ieder geval drie ondernemers uit de regio en het publiek gaat de minister in gesprek over ondernemen en de kansen en uitdagingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Het evenement start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Na afloop om 21.30 uur is er een gezellige netwerkborrel met het eerste drankje van de VVD. Iedereen is welkom; wat je politieke voorkeur ook is, het is juist interessant om met verschillende partijen in debat te gaan.

Bedrijfsleven en politiek gaan met elkaar in gesprek. Grote bedrijven en het MKB willen veel, maar hebben daar vaak ook de overheid bij nodig. Denk aan het bevorderen van het vestigingsklimaat en het wegnemen van overbodige regeldruk. Een Politiek Café is een avond voor gesprek, discussie en debat over actuele onderwerpen, belangrijke kwesties en prangende vragen met een Westfries tintje en interessante sprekers.

Gezellige avond

Het moet vooral een gezellige avond worden met leuke sprekers, netwerken en muziek. Heb jij een leuke vraag voor minister Adriaansens? Dan is dit jouw kans. Wel of geen lid van een politieke partij; het mag allemaal. Dit alles in een informele sfeer met na afloop een gezellige borrel om andere inwoners, ondernemers en politici te ontmoeten. Een gezellige avond om juiste deze groepen samen te laten komen.

Er is gekozen voor de locatie Brouwerij De Werf (Paktuinen 6, 1601 GD Enkhuizen). Een centrale locatie in Enkhuizen met een goede OV-verbinding en voldoende parkeergelegenheid (P+R Enkhuizen). De locatie is een goed voorbeeld van de SED-samenwerking tussen de VVD-fracties van Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. 

Aanmelden

Tijdens de inloop kunt u genieten van een lekkere kop koffie of thee en uiteraard zijn er tijdens deze avond genoeg bitterballen aanwezig. Aanmelden kan via politiekcafe@vvdstedebroec.nl of een berichtje via social media. Meld je je aan? Dan is de eerste borrel van de organisatie. Hopelijk tot 15 maart in Enkhuizen!