Nieuw bestuurslid Communicatie & Campagne

geplaatst in: Nieuws | 0

Op de ALV van 30 mei jl. heeft de algemene ledenvergadering van de VVD Westfriesland ingestemd met de benoeming van Frank Broersma (Zwaag) als bestuurslid Communicatie & Campagne. Frank heeft veel ervaring in de verkiezingscampagnes van Hoorn in 2014 en 2018. Hij heeft veel zin om de komende tijd werk te maken van onder andere de permanente campagne.

Frank woont in Zwaag en is ondernemer (o.a. in bouwprojecten). Na een succesvolle campagne in Hoorn wil Frank zich de komende jaren blijven inzetten voor de VVD in Westfriesland op het gebied van campagne voeren. Een mooie aanvulling op het bestuursteam van de VVD Westfriesland met de energie en kunde die Frank zal meebrengen.

Frank omschrijft zichzelf als optimistisch, gedreven en ambitieus. Dat zijn kenmerken die bij het VVD-bestuur in Westfriesland passen. En er is werk aan de winkel, dus dat kunnen we gebruiken! Het bestuur heeft de ambitie om onder aansturing van Frank werk te maken van de permanente campagne. We willen blijvend in gesprek zijn met onze achterban, over de onderwerpen die hen bezig houden. Dat vraagt om een goede aanpak die in alle zeven gemeenten kan werken. Daarnaast willen we onze relaties met Haarlem en Den Haag versterken. Ook daaraan zal Frank een bijdrage leveren.

Het bestuur kijkt uit naar de samenwerking met Frank en wenst hem veel succes.