Welkom op onze nieuwe website

geplaatst in: Nieuws | 0

De VVD Westfriesland heet u van harte welkom op haar vernieuwde website. Als VVD Westfriesland hebben wij ervoor gekozen om voor het Lokaal Netwerk en de Westfriese fracties betere websites te laten maken. Het uitgangspunt voor de nieuwe websites is gebruiksvriendelijker, betere vindbaarheid en mobile-proof.

We zijn erg blij met het eindresultaat en zijn op de achtergrond druk bezig met het vullen van de website met de juiste content. Ook zijn we met de ontwikkelaar voortdurend bezig om te kijken of er nog verbeteringen of nieuwe functionaliteiten mogelijk zijn op de website. De websites van onder andere Enkhuizen en Stede Broec zijn al volledig klaar en gevuld.

Een uitdaging in de nabije toekomst is om onze kandidaten voor de Provinciale Staten en het waterschap een plek te geven op de website. Dit gaan we doen voor een zo optimaal mogelijke verkiezingscampagne in het voorjaar van 2019.

Nieuwe domeinnaam en e-mailadressen

Bij de website hoort in ons geval ook een andere domeinnaam, namelijk www.vvdwestfriesland.nl. We gebruiken tevens vanaf heden nieuwe e-mailadressen, eindigend op -@vvdwestfriesland.nl. Onze voorzitter, Bas de Wit, had bijvoorbeeld het e-mailadres voorzitter@westfriesland.vvd.nl, dat is nu voorzitter@vvdwestfriesland.nl. De andere (nieuwe) e-mailadressen zijn te vinden op deze pagina.

Het motto van de VVD Westfriesland en de website is ‘Verbindt liberalen in Westfriesland’.