Westfriese inbreng op het verkiezingsprogramma

geplaatst in: Nieuws | 0

Op woensdag 3 oktober, tijdens de Noord-Hollandse ALV 2 van de VVD Noord-Holland, is het provinciaal verkiezingsprogramma vastgesteld. Een programma vol goede ideeën met veel Westfriese inbreng! De VVD Westfriesland heeft daar nog enkele goede ideeën aan toegevoegd. Ook is de groslijst voor de Provinciale Statenverkiezingen 2019 vastgesteld. Een lijst met goede kandidaten, met onder andere de voorzitter van de Westfriese VVD, Bas de Wit.

De Westfriese inbreng gaat onder andere over meer ruimte voor woningbouw in het landelijk gebied, lobbyen voor verbreding van de Houtribdijk en snelweg A7 en ondersteuning voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Met speciale dank voor de uitwerking en presentatie aan de vele meegereisde Westfriezen naar de Algemene Ledenvergadering in Oostzaan. Verder zijn we er trots op dat Bas de Wit een plek heeft bemachtigd op de groslijst. We steunen hem om een zo’n hoog mogelijke positie te verkrijgen op de kandidatenlijst.

Daarnaast was het ook erg gezellig tijdens en na de vergadering. Over vijf weken volgt ALV 3, maar dan zal het voornamelijk over de kieslijst gaan!