Falco Hoekstra gaat voor focus en lef

geplaatst in: Nieuws | 0

De VVD werkt aan een Europa dat zorgt voor meer veiligheid en welvaart. Een Europa dat zekerheid biedt in een instabiele wereld. Heerhugowaarder Falco Hoekstra (nummer 23) staat op de lijst voor het Europees Parlement namens de VVD.

We houden allemaal van de natuur om ons heen. Zeker in ons mooie Noord Holland. Toch zien we dat de wereld om ons heen wel verandert. Het is belangrijk dat we met elkaar gaan zorgen voor een schone toekomst voor onze kinderen. Maar de manier waarop, daar is veel over te doen. Wij beschermen onze wereld tegen de mensen die denken dat wij onze eigen rotzooi niet hoeven op te ruimen. Maar we beschermen u ook tegen de drammers voor wie het niet snel genoeg kan gaan. Hoe betaalbaar zijn al die klimaat ingrepen eigenlijk? We zijn wel groen, maar niet gek.

Als we echt impact willen hebben moeten we klimaatverandering samen aangrijpen.

Samen in Europa, want uitstoot stopt niet bij de grens. Natuurlijk is het een goed idee om in Europa gezamenlijk doelstellingen na te streven, maar we hebben de tijd tot 2050. Dus geen overhaaste keuzes om u onnodig te belasten met stijgende kosten en de Noord Hollandse velden vol te zetten met zonnepanelen en windmolens.

Europa moet meer lef tonen! Wij willen meer investeren in de beste ideeën van bedrijven en de wetenschap. En natuurlijk kan ook het internationaal vervoer en transport schoner, daar zijn Europese afspraken voor nodig. We gaan voor meer snelle treinverbindingen en terugdringen van CO2 uitstoot in de luchtvaart en scheepvaart.

Binnen Europa bepalen wij in Nederland zelf hoe wij de doelstellingen van de klimaataanpak behalen. Laten we niet vergeten dat wij heel veel kennis hebben in Nederland, dat moeten wij benutten. Daar liggen kansen op banen en economische groei. Wij gaan voor een duurzame economie!

Wil jij ook een Europa die focust op haar kerntaken en lef toont in de klimaataanpak? Stem dan op Falco Hoekstra, nummer 23.

Verkiezingsprogramma

De Europese Verkiezingen vinden in Nederland plaats op donderdag 23 mei 2019. Vind hier ons verkiezingsprogramma en belangrijkste standpunten.

Lees hier het hele verkiezingsprogramma.
Lees hier het verkiezingsprogramma in 5 minuten.
Bekijk hier onze kernpunten.
Bekijk hier onze lijst met kandidaten voor het Europees Parlement.

falco hoekstra vvd ep2019