Dagtraining Liberalisme in Koggenland

geplaatst in: Nieuws | 0

Op zaterdag 24 november, van 10:00 tot 16:00 uur, verzorgt Robert Flos voor VVD Westfriesland een dagtraining Liberalisme in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 De Goorn. Deze training is speciaal voor leden.

U bent van harte uitgenodigd om aan deze training deel te nemen. Graag ontvangen we vóór 11 november bericht van u als u wilt deelnemen. Opgeven kan door uw aanmelding te zenden naar het e-mailadres: opleiding-talentmanagement@vvdwestfriesland.nl.

Zoals gewoonlijk, vragen we een bescheiden bedrag als bijdrage in de kosten van de training, te weten 10 euro per deelnemer. Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en lunchbroodjes en kun je ter plaatse (cash) betalen.

In de training geeft Haya-trainer Robert Flos aandacht aan achtergronden en geschiedenis van het liberalisme én aan toepassing van het liberale gedachtegoed in de praktijk van vandaag. Het gaat om de training Liberalisme I en II uit het Haya-trainingsaanbod.

De training helpt u met:

  • meer inzicht in het liberalisme als politieke stroming;
  • sleutels om actuele onderwerpen ter herleiden naar liberale waarden;
  • verwoording van je liberale standpunt in debat.

We hopen u op 24 november te zien!

Meer trainingsnieuws: we streven ernaar om ook dit jaar een training presentatietechnieken aan te bieden, in twee sessies, gepland op (zaterdagochtenden) 1 en 8 december. Een training gemeentefinanciën (de jaarcyclus) is gepland op 17 januari. Over deze trainingen volgt zo spoedig mogelijk meer nieuws.

Met vriendelijke groet,
namens het dagelijks bestuur VVD Westfriesland

Gerard Zaalberg
Coördinator opleiding en talentmanagement VVD Westfriesland