Workshop ‘social mediatraining’ in Stede Broec

geplaatst in: Nieuws | 0

Op zaterdag 26 september organiseert de VVD Westfriesland een social mediatraining voor al haar wethouders, raads- en commissieleden en actieve social media- en websitebeheerders.

Hoe kun je social media gebruiken tijdens en na de (permanente) campagne? Hoe ga je het gesprek aan met onze inwoners? En hoe ga je om met negatieve berichten? Dit zijn slechts enkele vragen die aan bod zullen komen. Deze interactieve en leerzame training wordt vormgegeven onder leiding van een Haya-trainer en de organisatie van deze training. Er is dus ruimte en tijd genoeg om al jouw vragen te beantwoorden.

Je kunt je voor de workshop aanmelden door een e-mail te sturen naar communicatie-campagne@vvdwestfriesland.nl. Het zou geweldig zijn als er in ieder geval uit elke Westfriese gemeente iemand deelneemt. Samen gaan we op weg naar TK2021 en GR2022!

Details workshop ‘social mediatraining’

  • Zaterdag 26 september van 10.00 uur tot 13.30 uur inclusief lunch;
  • Locatie: gemeentehuis van Stede Broec (raadszaal), De Middend 2, Bovenkarspel (met inachtneming van de RIVM-richtlijnen);
  • Eigen bijdrage: 10 euro (mag ter plaatste worden voldaan).

De organisatie van deze training is in handen van Kevin Wiedijk (bestuurslid Communicatie & Campagne), Gerard Zaalberg (bestuurslid Opleidingen & Talentmanagement) en Joey Leeuwinga (campagneleider en webmaster). 

Enthousiast geworden? 

Meld je snel aan voor de workshop ‘social mediatraining’ op zaterdagochtend 26 september door een e-mail te sturen naar communicatie-campagne@vvdwestfriesland.nl. Let op, vol is vol!

social